Het beste strandpaviljoen van Nederland staat in Cadzand!

30 juli 2019 0 Door Robert

Zeeland heeft beste strandpaviljoen, schoonste strand én duurzaamste strandpaviljoen van Nederland
VIDEOVLISSINGEN – Zeeland heeft het beste strandpaviljoen, het schoonste strand én het duurzaamste strandpaviljoen van het land. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse strandverkiezingen van Strand Nederland
Het beste strandpaviljoen van Nederland staat in Zeeland
De Zeeuwse stranden zijn dé plek waar je moet zijn deze zomer. Strandpaviljoen Dok 14 werd door de organisatie Strand Nederland uitgeroepen tot beste strandpaviljoen van het land, Pier 7 in Vlissingen tot de duurzaamste, en het strand van Noord-Beveland werd bestempeld tot het allerschoonste. De prijs voor beste nieuwkomer ging naar De Waterreus in Scheveningen.

Lees verder in de PZC<\a> 30-07-2019